Snel, veilig en betrouwbaar

Jofra Koeriersdiensten bedient een uiteenlopend klantenbestand, variërend van particulieren tot midden- en kleinbedrijven en groothandels. Ons bedrijf is gehuisvest in Luyksgestel, een dorpje vlakbij de grens met België

Dat kwaliteit en service bij Jofra Koeriersdiensten vanzelfsprekend is, uit zich in het feit dat wij beschikken over een modern en goed onderhouden wagenpark – bussen en bakwagens met laadklep.

Heldere afspraken en persoonlijke service

24 uur per dag en 7 dagen per week zijn onze mensen onderweg. Ze zijn snel, stipt en doen hun werk zorgvuldig. Tot aan de persoonlijke aflevering toe. Daar staan we voor. En dat is precies wat u mag verwachten. Bij Jofra Koeriersdiensten is er 1 vast aanspreekpunt, zodat er sprake is van korte communicatielijnen en wij daardoor optimaal kunnen inspelen op uw actuele wensen.

Al onze medewerkers zijn NIWO gecertificeerd en uiterst gedreven voor een vlotte en goede verzending van uw goederen. We luisteren graag naar uw wensen en adviseren u persoonlijk. Dat vinden we belangrijk. Zó kunt u met een goed gevoel uw zorg aan ons toevertrouwen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan informeren wij u graag over onze transport diensten.

Dit document is niet bedoeld voor sollicitaties, wij zijn tot onze spijt niet opzoek naar nieuwe collega’s.

NIWO gecertificeerd

NIWO gecertificeerd

Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd!

De NIWO verleent vergunningen voor binnenlands en internationaal beroepsgoederenvervoer over de weg.


Jofra KoeriesdienstenJofra KoeriesdienstenJofra Koeriesdiensten