Spoedtransport Brabant van Jofra Koeriersdiensten

Spoedtransport zegt het al: U bent op zoek naar een koeriersdienst die het transport van uw zending zeer snel, betrouwbaar en discreet kan verzorgen vanuit Brabant. Spoedtransport is één van de kerntaken van Jofra Koeriersdiensten. Specifiek voor spoedtransport beschikt Jofra Koeriersdiensten over speciale middelen om ervoor te zorgen dat uw spoedtransport veilig, snel en discreet op de plek van bestemming wordt gebracht.

Spoedtransport gebeurt met de grootste zorg, waarbij we zo snel mogelijk en met de hoogste nauwkeurigheid uw zending op de plaats van bestemming afleveren. Wij beschikken over bussen in diverse formaten, zodat we elk transport op maat kunnen leveren.

Waarom spoedtransport in Brabant via Jofra?

Jofra gaat net dat stapje verder voor als het om sneltransport in de regio Brabant. Onze meerwaarde zit hem in het discreet en snel behandelen van uw zending, maar wel tegen een scherp tarief.

Spoedtransport van Jofra Koeriersdiensten geschiedt via reclamevrije bussen, zodat uw privacy is gegarandeerd. Of het nou gaat om spoedtransport via vaste distributieroutes of een incidentele route, bij Jofra profiteert u van:

  • Specialisten in spoedtransport
  • Voertuigen die zijn voorzien van GPS en telefoon.
  • Track & Trace code om altijd uw pakket te volgen.
  • Chauffeurs met NIWO vergunning en bewijs van goed gedrag.

 

  TYPE   WAGEN   LAADRUIMTE
  Volkswagen crafter L3H2   3   5 europallets
  Citroen berlingo   1   1 europallet
  Toyota Prius   1   voor kleine pakketten

Track & Trace

Track & Trace

Via track & trace kunt u de bezorgstatus van uw pakket volgen.

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op

Naar boven