Koeriersdienst van Jofra

Heeft u een koerier nodig? Denk aan de koeriersdienst van Jofra. Wij leveren zo snel mogelijk en met de hoogste nauwkeurigheid uw zending op de plaats van bestemming af. Wij beschikken over bussen in diverse formaten, zodat we elk transport op maat kunnen leveren. Van kleine pakketjes tot palletvracht. Jofra regelt het!

Waarom kiezen voor een koeriersdienst via Jofra?

Jofra Koeriersdiensten rijdt in transportauto’s zonder reclame. Hierdoor  is uw privacy gegarandeerd. Of het nou gaat om spoedtransport via vaste distributieroutes of een koerier die persoonlijk uw zending mee het vliegtuig in neemt, bij Jofra profiteert u van:

  • Specialisten in koeriersdiensten
  • Wereldwijde service
  • Voertuigen die zijn voorzien van GPS en telefoon.
  • Track & Trace code om altijd uw pakket te volgen.
  • Chauffeurs met NIWO vergunning en bewijs van goed gedrag.

 

Jofra Koeriersdiensten. Snel, Veilig en Betrouwbaar

Jofra Koeriersdiensten verzorgt allerlei soorten verzendingen voor een uiteenlopend klantenbestand. Dit varieert van particulieren tot midden- en kleinbedrijven en groothandels. Ons bedrijf is gehuisvest in Luyksgestel, een dorpje vlakbij de grens met België

Dat kwaliteit en service bij Jofra Koeriersdiensten vanzelfsprekend is, uit zich in het feit dat wij beschikken over een modern en goed onderhouden wagenpark – bussen en bakwagens met laadklep.

Heldere afspraken en persoonlijke service

24 uur per dag en 7 dagen per week zijn onze mensen onderweg. Ze zijn snel, stipt en doen hun werk zorgvuldig. Tot aan de persoonlijke aflevering toe. Daar staan we voor. En dat is precies wat u mag verwachten. Bij Jofra Koeriersdiensten is er 1 vast aanspreekpunt, zodat er sprake is van korte communicatielijnen en wij daardoor optimaal kunnen inspelen op uw actuele wensen.

Al onze medewerkers zijn NIWO gecertificeerd en uiterst gedreven voor een vlotte en goede verzending van uw goederen. We luisteren graag naar uw wensen en adviseren u persoonlijk. Dat vinden we belangrijk. Zó kunt u met een goed gevoel uw zorg aan ons toevertrouwen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan informeren wij u graag over onze transport diensten.

Track & Trace

Track & Trace

Via track & trace kunt u de bezorgstatus van uw pakket volgen.

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op

Naar boven